Mycket händer

Fast ändå inte. Husvisningen gick bra. Var ungefär 25 bilar här och 15 av dom tyckte mäklaren kändes ok. Några dagar senare hade han 4st som var väldigt intresserade men som behövde gå till banken först. (Varför har man inte klart med lånelöfte innan man går på visning???) 

Nu snart en vecka senare har vi fortfarande inte fått något bud. Till en början blev jag nervös och livrädd - vad händer om det inte blir sålt? Men nu känner jag mig lugn. Har haft kontakt med två par som är jätte, jätte, JÄTTE intresserade men som väntar på möte med banken. Det räcker ju att det är två som vill ha det, för att priset ska stuga något. 

Mäklaren ringde idag och ytterligare ett par ville komma på visning i morgon kl 17. Får se vad det ger.


Vi har även hämtat nyckeln till lägenheten (samma dag som visningen 😝). Vi är inte jätte nöjda med hur dom skött saker och ting.. Lägenheten såg förjävlig ut med avklippta elkablar, byggdam på väggar, bänkar och golv. Hålet dom gjort för inbyggnads ugn och micro. Ja där sitter ingen micro. Bara ett stort HÅL??? För det var tydligen tillval, vi har inte hört ett ljud om det. Uteplatsen har ett rör som hänger ut över altandörren. Ja det finns ingen lampa ska ni tro, bara ett rör för kablarna som hänger ut över betongen. Nä. Som sagt. Lite SI och så, men vi orkar inte bråka. Vi fick ju trots allt nyckeln en vecka tidigare. Kanske var det meningen att vi då gott kunde städa i stället? 


Vi har heller inte flyttat än. Vi väntar in det första budet på huset. Direkt när det kommit så kan vi flytta. Ja det blir nog bra tillslut. Vi har i alla fall hängt upp gardiner och satt lampor och blommor i fönstren där. Så det ser lite bebott ut.



Till något positivt. Vad har vi här? Hallelulja, Tvättmaskin OCH torktumlare. Ingen gemensam tvättstuga så långt ögat kan nå. Så skönt! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0