Husaby

Igår åkte vi tidigt som sjutton för att besöka Husaby med prinsen. Stor eloge till min fina häst som skötte sig exemplariskt både i transporten och på kliniken, bästa hästen 🙏🏻.

Hela besöket gick snabbt och vi började med ett böjprov. Efter det longering i ridhuset. Han visade hälta vid böjprov i vänster bak. Knät bedövades och sen var det vila och nytt böjprov samt longering. Hältan försvann från vänster men visade sig då lite i höger. 

Röntgen plåtar togs på båda bak knän för att se så skelettet såg ok ut. Han såg helfin ut där, inget att anmärka på alls. Skönt! 

Vi kom därifrån med behandlingar i båda bakknän, inre och yttre led. Boxvila ett dygn efter (hurra säger Viktor som får komma ut i morgon bitti). Därefter sjukhage i 14 dagar. 
Sen Börje igångsättningen och blev rekommenderade att fortsätta med ET besök för hans känsligaa rygg (som det inte var någon fara med enligt vet. Enbart känslig).

Jag är alltså nöjd och nu hopps jag det är helt ok efter några veckors igångsättning. Muskler ska byggas, framförallt runt knä och så hoppas jag vi är back in business igen 😊



RSS 2.0