Stora beslut!

Idag har vi gjort något stort! Vi var och kollade på en lägenhet. Det är 3st nybyggda parhus som ska hyras ut. 

Det var väldigt välplanerade 78kvm som innehöll 3 rok. Stora garderober i båda sovrummen en liten klädkammare fanns också. Ett stort badrum där det kommer finnas tvättmaskin och torktumlare. Lagom stort kök där vi kommer få plats med våra matsalsmöbler och vardagsrum som var hyfsat stort med utgång till den egna uteplatsen. 

Kort sagt, så långt ifrån lägenhetskänsla man kan komma faktiskt trots att det är hyreshus.

Nackdelen då? 
Jo hyran! Den kostar 9300:- i månaden (hushållsel och tv tillkommer) så ja, 10000:- i månaden på boendet.. Samtidigt så kommer vi faktiskt bo billigare än vad vi gör nu. Vi kommer bara behöva ha en bil vilket gör att vi kommer spara ganska mycket pengar på skatt och försäkring. Vi kommer inte behöva ta bilen för att hämta/lämna på dagis för den delen heller.. 

På måndag skriver vi på papper! Det känns så himla bra. Samtidigt så känns det som en stor klump. Det börjar bli så verkligt att vi ska flytta från vårt lilla underbara hus. Jag blir så ledsen när jag tänker på det. Jag har äntligen fått mitt drömställe och nu ska vi flytta? 

Jag vet att det inte är för alltid. Att vi KOMMER att bo i hus igen. Men vi vet inte riktigt när. Kanske kommer jag trivas som fisken i vattnet där? Man måste prova på saker i livet. Jag är inte ens 25 år. Vi har all tid i världen på oss att hitta vårt drömhus. Det kommer när det kommer och det här kommer bli så bra.


RSS 2.0