Stallinredning

Idag efter jobbet så hämtade jag på dagis, raka vägen hem och lagade mer. Sen åkte hela lilla familjen iväg för att titta på stallinredning. 

En granne till oss ska hyra en lokal av kommunen som det tidigare vart stall i. Det ska alltså rivas ner. Så ska kommunen auktionera ut det på sin hemsida. 

Vi åkte dit för att se hur det såg ut uppsatt, kolla lite hur fräscht det är och mått osv. 

Det här är hemma snickrade boxar så det är inte standard mått, men över mini måtten och det är ju alltid bra! Tror vi mätte dom till 3,20m på djupet och 3,4m på bredden. Det är ju faktiskt godkänt som fölboxar (till häst under 1,60). Det blir ju i alla fall ganska gott in plats även för lite större hästar. 


Vi ska fundera lite, det var lite fix med det, lite nya skenor till golven behövs och lite nytt plank till fyllningen. Det var en tråkig färg och behöver målas om och ev. Slipas.


Som nu ser är själva väggen lite högre än standard. 

Marcus tycker dock att det känns lite sådär att sätta in så "dåliga" boxar i ett nytt stall. Han tycker vi ska köpa nytt! Eller bättre begagnat.. Jag är lite kluven. Jag är ju den sparsamma i våran familjs kan jag lugnt säga. Här är det jag som drar i handbromsen när det ska spenderas pengar.. 



RSS 2.0